Türkiye’ de SBTi Taahhüdü Veren İlk Denim Üreticisi Firma Olmaktan Gurur Duyuyoruz!

Şık Makas olarak, düşük karbon ekonomisini yolunda Bilimsel Tabanlı Hedefler Girişimi (Science Based Targets Initiative – SBTi) ile birlikte çalışan 2 binden fazla işletme arasında yer almış bulunuyoruz.

Şık Makas, bu kapsamda şirketlerin küresel sıcaklık artışını 1,5  °C derece ile sınırlandırmak için bilimsel tabanlı hedefleri belirlemek adına ihtiyaç duyduğu kriterleri bir araya getiren taahhüdü imzalayan Türkiye’ deki ilk denim üretici firması olmuştur. Yenilikçi projeler, Ar-Ge teknolojik yatırımlar ve inovasyon çalışmalarıyla birlikte yenilenebilir enerjiye geçiş yolunda oluşturduğumuz iş modeli ile sektördeki farkımızı bir kez daha ortaya koymaktan mutluluk duyuyoruz.

Sürdürülebilir üretim için yenilenebilir kaynakları destekliyoruz. Tokat’ ta inşa halinde olan Güneş Enerjisi projemizde de amaçladığımız gibi, emisyonlarımızı bilimsel hedefler çerçevesinde düşürmek ve doğamızı korumak için elimizden gelen her şeyi yapmaya daima hazırız.

Şık Makas sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close